Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Лікар назвав небезпечні продукти, які можуть провокувати атеросклероз


Опубликованно 26.05.2021 06:00

Лікар назвав небезпечні продукти, які можуть провокувати атеросклероз

Підвищeння рівня xoлeстeрину в крoві ніяк нe відoбрaжaється нa сaмoпoчутті людини і прoтікaє бeзсимптoмнo дo тиx пір, поки мало-: неграмотный починає переростати в атеросклероз. Є чинники, які здатні погіршити ситуацію, розповів УНН лікар Андрій Роханський.

"Є чинники виникнення різних хвороб, які пов'язані зі змінами судинної стінки, що призводить раньше атеросклерозу. Також це призводить до самого ішемічної хвороби серця либо склерозу судин головного мозку, що збільшує ризик демонологічного інсульту. Це банан найбільш частих неврози, быть яких встановлюється найбільша кількість смертності", - зазначив він.

Вважається, що атеросклероз провокує жирна їжа, каже лікар.

"Смажене лед і смажену свинину якщо сто їсти, то, швидше вслед за все, це призведе предварительно розвитку панкреатиту або холециститу. Але врожденно, дієтологами встановлено, що в їжі має бути збалансована кількість жирів. Якщо ми, наприклад, харчуємося смаженою картоплею получи салі - це колись призведе прежде підвищення холестерину і атеросклерозу, але перш по (по грибы) все це призведе вплоть до панкреатиту та холециститу", - прокоментував Роханський.

Якщо ж у людини холестерин вже підвищено, слід переглянути свій раціон, додав лікар.

"Дієтичні обмеження мають сенс. Краще виключити жирні сорти м'правопорядок, сало, бекон, молочні продукти з жирністю вище 2,5%, вершкову та пальмову олії", - резюмував лікар.

Всесвітня організація охорони привет'я повідомляє про дані, які встановлюють зв'язок між споживанням червоного м'правопорядок і розвитком колоректального раку, раку підшлункової залози і простати. У багатьох країнах світу органи охорони здравствуй'я рекомендують обмежити вживання в їжу м'ясної продукції і червоного м'правопорядок, оскільки з ними пов'язаний підвищений ризик смерті від хвороб серця, діабету та інших захворювань. МОЗ України радить українцям обмежити споживання червоного м'закон до 500 грам сверху тиждень. 

Червоне м'ясо - всі види м'правопорядок (м'язової тканини) ссавців, включаючи яловичину, телятину, свинину, ягнятину, баранину, конину і козлятину.



Категория: Общество