ЗСЖ: Перекуси на роботі — як зробити їх корисними
Опубликованно 08.12.2017 00:41
У жовтні 2017 року в Норвегії були оприлюднені результати дослідження, згідно з якими жінки, що працюють в офісі, за рік споживають в середньому на 100 тис калорій більше, ніж необхідно.
Серед неочевидних, але шкідливих способів втамувати голод називають каші швидкого приготування, солодкі сирки і навіть йогурти з фруктовими добавками. А регулярні сухі перекуси можуть призвести до гастриту або виразки шлунку.
Щоб не зриватися на шкідливу їжу, слід зробити денні перекуси своєчасної і обов'язковою частиною вашого раціону.
Для цього необхідно продумувати своє харчування заздалегідь — краще всього на тиждень. Готувати дієтичну їжу найкраще не тільки для себе, але і для всієї сім'ї — так ви знизите ймовірність зриву і подальшого "харчового запою". Бажано, також стежити за розміром порцій, які ви захоплюєте з собою з дому, щоб не переїдати. Які продукти можна використовувати для перекусів?
Парові тефтелі або котлети. Основна перевага у тому, що їх можна заготовити заздалегідь на тиждень вперед і зберігати в морозильній камері. М'ясо: індичка або яловичина.
Відварне м'ясо. Поживний джерело корисних мікроелементів, який повинен стати заміною ковбаси та іншої junk food.
Солона сьомга. Вона чудово підійде для бутерброда з цілісно зернововым хлібом, а також для додавання в салати.
Приклад правильного тормозка в офіс: Шматок цільно зернового хліба 30 грам сиру Куряче яйце 40 грам відвареної телятини 15 грам горіхів
Також в якості обідніх перекусів ви можете використовувати кефір, домашній йогурт, фрукти, сир брі або моцарелу з томатом. Головне чергувати продукти, щоб вони не приїдалися і — як це говорилося вище, планувати раціон заздалегідь, щоб не виникало бажання купувати на перерві хот-доги чи шоколадки.
Рекомендації підготовлені фахівцями з харчування мережі FitCurves.
Категория: Экономика